Etusivu
Lounais-Suomen Jätehuolto Oy
- Pienempi kuorma huomiselle

Lounais-Suomen Jätehuolto Oy on 17 kunnan omistama yhtiö. Huolehdimme kuntien puolesta asukkaiden jätehuollon järjestämisestä ja jäteneuvonnasta. Tarjoamme palveluita myös kuntien kiinteistöille. Yhtiön toimialueella asuu noin 420 000 asukasta. Vapaa-ajan asuntoja alueella on noin 36 000.

Teemme työtä puhtaan ympäristön puolesta.? Yhtiön toimistot sijaitsevat Turun Orikedolla ja Salon Korvenmäessä. Yhtiö hoitaa 4 jätekeskusta ja 8 lajitteluasemaa, joissa on kattavat jätteiden vastaanottopalvelut. Toimintamme perustana on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Kehitys- / kiertotalouspäällikkö
Tehtävä
Kehitys- / kiertotalouspäällikkö
Sijainnit
Kuormakatu
Haku alkaa
30.6.2021
Haku päättyy
22.8.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Kiertotalouteen siirtyminen on välttämätöntä, jotta yhteinen tuotantomme ja kulutuksemme mahtuisi kotiplaneettamme kantokyvyn rajoihin. Haluaisitko sinä olla mukana pelastamassa maailmaa – kirjaimellisesti?

Etsimme innovatiivista kehittäjää johtamaan yhtiömme rakennuttamis- ja kiertotaloushankkeita

Tehtävä Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:ssä (LSJH) on aivan uusi, ja se räätälöidään osaksi yhtiön uuden vastuualueen johtamista. Kehitys-/kiertotalouspäällikön vastuualueeseen tulevat kuulumaan ainakin rakennuttamishankkeet, muut tutkimus- ja kehitysprojektit ja -hankkeet sekä ympäristötarkkailu ja siihen liittyvä raportointi.

Vastuullasi on muun muassa:
- hankkeiden suunnittelu, toteutus ja budjetointi
- oman organisaatiosi esimiestehtävät ja rekrytointi
- sidosryhmäyhteistyö oman vastuualueesi asioiden valmistelun ja raportoinnin osalta.

Toivomme, että sinulla on kokemusta laajojen kokonaisuuksien johtamisesta. Myös esimieskokemuksesta, paineensietokyvystä ja joustavuudesta on hyötyä tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa. Arvostamme erityisesti kykyä visioida, luoda ja jalkauttaa yhtiöön uusia toimintamalleja ja prosesseja. Esimerkilläsi innostat koko organisaatiota kehitysmyönteiseen toimintaan ja ajattelutapaan.

Edellytämme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- erinomaista suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- aitoa kiinnostusta uusia teknologioita, kestävää kehitystä ja kiertotaloutta kohtaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi loistavat henkilökuntaedut sekä kiinnostavan paikan kiertotalouden kehityksen aallonharjalla. Koska tehtävä on uusi, olet itse mukana muodostamassa omaa toimenkuvaasi ja siihen liittyviä käytäntöjä. Tehtävän palkkauksessa ja työehdoissa sovelletaan Avainta Ry:n työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa LSJH:n toimitusjohtaja Jukka Heikkilä, puh. 044 727 6801 sähköposti jukka.heikkila@lsjh.fi 8.7, 15.7 sekä 26.7.2021 alkaen hakuajan loppuun saakka.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 22.08.2021 rekrytointikanavamme kautta, osoitteessa: https://rekry.lsjh.fi/MepRekry.

Pääset hakemukseen painamalla painiketta jatka.
Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Voit tulostaa hakemuksen itsellesi ennen lomakkeen lähettämistä.

Lounais-Suomen Jätehuolto Oy


Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH) on 17 kunnan omistama yhtiö, joka huolehtii kuntien puolesta asukkaiden jätehuollon järjestämisestä ja jäteneuvonnasta. Palveluja tarjotaan myös kuntien kiinteistöille. Toimialueella asuu noin 420 000 asukasta, vapaa-ajan asuntoja alueella on noin 36 000. Yhtiön tavoitteena on pienempi kuorma huomiselle.

Yhtiössä työskentelee tällä hetkellä 110 henkilöä. LSJH rakentaa vankkaa pohjaa jätelaitosten sekä yksityisten ja julkisten toimijoiden kiertotalousyhteistyölle. Yhtiö toimii sekä veturina että yhteistyökumppanina monissa kiertotalouden edistämishankkeissa. Innovatiivisia ja innostavia kehityshankkeita on jo käynnissä esimerkiksi poistotekstiilin keräykseen ja kierrätykseen sekä uusiutuvaan energiaan liittyen.

Kuntien ja asukkaiden yhdyskuntajätteistä vastuussa oleva LSJH on linkki lukemattomissa arvoketjuissa; toiminta liittyy niin ravinteiden kierrätykseen, vesien käsittelyyn kuin luonnonvarojen järkevään hyödyntämiseen. Alueellisia ja valtakunnallisia ilmastostrategioita toteutetaan käytännön tasolla. LSJH:n toimintaa ohjaa yhteiskuntavastuu ja avoimuuden periaate.
Aikaa jäljellä